Tim Ribberink

Tim Ribberink

1 januari 1992 - 1 november 2012

Lieve pap en mam,
k ben mijn hele leven bespot, getreiterd, gepest en buitengesloten. Jullie zijn fantastisch. Ik hoop dat jullie niet boos zijn.

Tot weerziens, Tim

Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         41 t/m 60 van 506        Volgende >
lieve ouders en family, wij wensen jullie heel veel sterkte met het verlies van Tim, maar hou altijd in gedachten dat dit zijn keuze was. Ook al valt dit voor jullie niet mee. Hij is nu gelukkig en wil dat jullie je bij zijn keuze neerleggen en zijn keuze accepteren. Sterkte nogmaals. Vr. gr. Hetty 
Op 8 november 2012
om 19:15 getekend door:
h.e.t.t.y. .d.e. .j.o.n.g.
Dit is niet ok
Gecondoleerd. Veel sterkte met het verlies wat niemand zag aankomen, ook u als ouders niet. Hoe kan een mens depressie dan onderkennen?
Pesten is grof, men moet het wel kunnen zien. 
Op 8 november 2012
om 18:45 getekend door:
d.o.n.
Dit is niet ok
Woorden schieten tekort.
Wat ontzettend verdrietig voor de ouders.
Veel sterkte 
Op 8 november 2012
om 16:35 getekend door:
S.y.l.
Dit is niet ok
Lieve ouders, vrienden en familie van Tim. Allereerst wil ik jullie condoleren met het vreselijke verlies van jullie geliefde. Ik heb geen woorden voor hoe erg ik het voor jullie vind. Ik weet zeker dat Tim op een mooie plek is nu. Ook al kende ik hem niet, het leek mij een geweldige jongen. Het spijt me ontzettend voor jullie en ik wens jullie heel veel sterkte toe. Heel veel liefs 
Op 8 november 2012
om 16:17 getekend door:
F.l.o.o.r. .V.i.n.k.
Dit is niet ok
Beste ouders van Tim,
Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Het is heel dapper wat u heeft gedaan met de rouwadvertentie. Kranten over de hele wereld publiceren erover. Laten we hopen dat het pesters ervan zal weerhouden hiermee door te gaan. Ik leef heel erg met u mee. 
Op 8 november 2012
om 15:48 getekend door:
M.a.n.o.n.
Dit is niet ok
Lieve ouders,familie en vrienden van Tim,

Mijn oprechte deelneming met het verlies van Tim.
Ik ben 41 jaar en ben zelf vroeger ook enorm gepest en heb het ook nooit verteld aan mijn ouders dus ik weet uit ervaring hoe erg dat is.
Ik heb ook met de tranen over mijn wangen het nieuws gevolgd het is onvoorstelbaar wat pesten met iemand doet.
Ik hoop ook dat er nu eens echt aandacht word besteed aan pesten.
Helaas is het te laat voor Tim, ik hoop dat hij zijn rust heeft gevonden.
En ik hoop dat die gene die hem zo gepest en getreiterd hebben er eens goed over na zullen denken hoe erg dit is.

Ik wens ouders familie en vrienden heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. 
Op 8 november 2012
om 15:37 getekend door:
M.a.r.i.s.c.a.
Dit is niet ok
Met verbijstering het nieuws vernomen, het voelde zo schokkend. waarom kunnen we niemand in zijn of haar waarde laten, waarom is iemand "anders" in de ogen van de mensen die zo graag pestten. Ben vroeger ook zelf gepest, vanwege mijn rode haar, dus ik kan het gevoel wat Tim had, begrijpen. Alleen is de wereld om ons heen zo veel groter dan toen, door social media etc. om iemand te pestten. Hierbij wens ik de ouders en familie van Tim heel erg veel sterkte, liefde, kracht toe om dit grote verlies te verwerken. 
Op 8 november 2012
om 15:36 getekend door:
c.l.a.u.d.i.a.
Dit is niet ok
We zijn ontzettend geschrokken dat zoiets heeft kunnen gebeuren. Woorden tekort maar weet dat we aan u als ouders en familie denken en wensen u heel veel sterkte en leven met u mee
Dit ook namens mijn ouders
Annemarie van de Steeg Oorthuis 
Op 8 november 2012
om 15:31 getekend door:
f.a.m.i.l.i.e. .v.a.n. .d.e. .S.t.e.e.g. .O.o.r.t.h.u.i.s.
Dit is niet ok
Ouders van Tim,

Wij wensen jullie alle kracht en moed om door te gaan!

Fam.Westenberg. 
Op 8 november 2012
om 14:50 getekend door:
B.r.i.t.t.
Dit is niet ok
Lieve ouders,familie en vrienden van Tim,
Mijn oprechte deelneming met het verlies van Tim.
WAAROM moet dit altijd maar gebeuren dat moet maar eens afgelopen zijn het pesten op school,Hoe ver kan je gaan bij een kind maar dit hoef niet.
ik ben zelf moeder van twee kinderen.Mijn dochter werd ook gepest en ik ben er achter aan gegaan dat is gelukkig voorbij als ik niks had gedaan deden ze niks op school,Dus aan alle ouders kom op voor je kind doe er wat aan,Ik wens de ouders en familie vrienden heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. 
Op 8 november 2012
om 14:30 getekend door:
m.a.r.i.o.n.
Dit is niet ok
Beste ouders, mijn condoleances, en felicitaties voor jullie kracht om naar buiten te treden en hier een (inter) nationaal punt van te maken. Ik hoop dat er een pro-actiever beleid in scholen word gevoerd om pesten tegen te gaan en zelfvertrouwen te bevorderen, helemaal bij homoseksuele jongeren.
Mijn man deed hier in Boston, MA laatst mee aan 'challenge day' bedoelt om medeleven onder leerlingen te vergroten. Ik heb in de VS vaker van ouders gehoord die na zo'n gebeurtenis ten strijde trekken, misschien valt daar steun en inspiratie te halen.
Heel veel sterkte, en uw zoon heeft voortaan een plekje in al onze harten. 
Op 8 november 2012
om 14:29 getekend door:
M.a.r.t.i.
Dit is niet ok
lieve mensen ouders van u zoon .
bij deze mijn codoleance voor het verlies van een kind dat zijn moeder en vader lief had.
toen ik het las kreeg ik kippenvel en terwijl ik dit schrijf weer .
sterkte verder in u leven.
grt J.l 
Op 8 november 2012
om 14:09 getekend door:
j.a.c.o.b.
Dit is niet ok
Lieve ouders, familie en vrienden van Tim,
Mijn oprechte deelneming met het verlies van Tim.
In reactie op de verschrikkelijke column van Koelman, waarin hij de ideeën van Mariska de Haas verwoord, kan ik alleen zeggen dat er heel veel mensen met u meeleven en met de strijd die Tim heeft moeten voeren. Een trap nakrijgen door een dergelijke column verdiend u niet.
Al helpt het nu waarschijnlijk niet veel dat veel mensen met u meeleven, ik spreek uit ervaring, als de storm is gaan liggen, blijft u met een enorme verse wond achter. Zorg goed voor elkaar en steun elkaar waar mogelijk. Realiseer je dat ieder het overlijden van Tim op een andere manier verwerkt, er is geen juiste manier om zo'n verlies te leren dragen.
Ik wens u heel veel sterkte toe.
Manon Linschoten 
Op 8 november 2012
om 14:00 getekend door:
M.a.n.o.n. .L.i.n.s.c.h.o.t.e.n.
Dit is niet ok
Ik wil graag de ouders en familie van Tim heel veel sterkte toewensen met dit enorme verlies.ik ben zelf moeder en dit lijkt me het regste wat je kan overkomen.Tim rust zacht 
Op 8 november 2012
om 13:53 getekend door:
m.o.n.i.q.u.e.
Dit is niet ok
beste ouders
gecondoleerd met het verlies van jullie zoon vreselijk dat u dit moet meemaken tegelijkertijd wil ik ook zeggen dat ik het ongelooflijk stoer van u vind om zo,n advertentie te plaatsen al is er maar een iemand die stopt met pesten heel veel sterkte de komende tijd 
Op 8 november 2012
om 13:51 getekend door:
l.o.r.a.y.n.e.
Dit is niet ok
Beste ouders van Tim, Veel sterkte met het verlies van jullie zoon. Ik vindt het heel erg dat er zo iets vreselijk kan gebeuren en ik leef met jullie mee. Hopelijk hebben veel mensen hier iets van geleerd. De mensen die getuigen zijn van pesterijen en die zouden moeten ingrijpen maar vooral de pesters. Veel sterkte! 
Op 8 november 2012
om 13:44 getekend door:
J.u.l.i.a.n.a.
Dit is niet ok
Ouders van Tim,allereerst wens ik u heel veel sterkte toe met dit zware verlies en dat u de kracht mag vinden om het leven weer op te pakken.Zuivere oprechte mensen worden vaak het mikpunt van spot,ik hoop dat door de tekst, die door u geplaatst is jeugd en ouders wakker worden en het pesten een halt toeroepen ,het kan ook hen treffen.hartelijke groet, Aaltje 
Op 8 november 2012
om 13:40 getekend door:
a.a.l.t.j.e. .e.e.f.t.i.n.g.
Dit is niet ok
ouders van Tim,ik heb diep respect voor jullie om de afscheidsbrief van Tim aan de wereld te tonen in de hoop dat er een einde komt aan het pesten!
ik wens jullie heel erg veel sterkte toe in deze moeilijke tijden ! ik denk aan jullie
groet,Mireille Harms-Korteweg 
Op 8 november 2012
om 13:35 getekend door:
M.i.r.e.i.l.l.e.
Dit is niet ok
Aan de ouders van Tim.Het liefste wat U had is U ontnomen.Het is vreselijk dat Uw zoon dit heeft moeten meemaken en daardoor het besluit heeft genomen niet verder te kunnen leven. Wat zult U zich machteloos voelen, ook boosheid naar de aanstichter(s) om wat ze Tim aandeden.IK wens U en allen die hem liefhebben, heel veel sterkte om zonder Tim verder te moeten leven.Moeder en oma uit Appingedam. 
Op 8 november 2012
om 13:31 getekend door:
A.l.i.e. .v.a.n. .K.o.o.t.e.n.
Dit is niet ok
Beste ouders,

Graag wil ik mijn bericht beginnen met dat ik het dapper vindt om de afscheidsbrief van uw zoon openbaar te maken. Nou leven via dit register veel mensen met u mee en zijn er veel mooie woorden geschreven.

Ik ken u niet en heb u zoon niet gekend. Ik spreek vanuit de rol van iemand die vroeger zoveel gepest is, dat hij ook meerdere malen heeft nagedacht om zijn eigen leven te nemen.

Tegenwoordig heb ik het geluk een gelukkig leven te lijden, maar ben mij altijd bewust gebleven van de emotionele schade die pesten kan meebrengen. Ondanks dat wij dus in geen enkele vorm een band hebben, kan ik mij enorm kwaad maken over dat andere mensen zoals u zoveel leed moeten lijden door middel van deze tragische gebeurtenis.

Mensen onderschatten hoeveel je van jezelf kwijt raakt en hoeveel moeite en pijn het elke dag kost, om jezelf groot te houden en je pijn te verbergen voor de rest van de wereld. Dit terwijl je van binnen kapot aan het gaan bent. Mensen onderschatten dat je voor je gevoel je soms al dood bent ondanks dat zij de pijn van buiten niet kunnen zien.

Ik hoop dat de tragische dood van uw zoon zoveel teweeg brengt in deze maatschappij waardoor de zelfdoding van vele in de toekomst voorkomen mag worden. Ik hoop dat uw beiden de tragische dood van uw zoon beter kan verwerken door de vele steun die uw heeft ontvangen.

Woede, frustratie, onbegrip en vele emoties kunnen je van binnen kapot maken. Het is niet meer dan normaal dat naast verdriet, je ook zo graag degene die hier mede verantwoordelijk voor zijn pijn wilt doen en wil laten ervaren wat je zelf voelt en door je heen gaat.

Ik hoop vooral, hoe raar dit ook mag klinken na het verlies van uw zoon. Dat uw beide in de toekomst in staat zult zijn weer gelukkig samen te kunnen zijn en het leven te mogen ervaren als iets moois.

Veel steun toegewenst en daarbij mijn dank voor uw openbare dapperheid, wat doet realiseren hoe dankbaar vele mogen zijn. 
Op 8 november 2012
om 11:21 getekend door:
E.r.i.k.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 3 4 5 6 7 ... 26      Volgende >
Dit register is aangemaakt door:
Lisette
op 5 november 2012

Contact met beheerder >
Contact met Lisette:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Tim Ribberink

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto