Marjolijn  Smith

Marjolijn Smith

1 januari 1957 - 1 maart 2021

Voorgoed uit ons midden, nooit uit ons hart

Met groot verdriet nemen wij geheel onverwacht afscheid van onze dierbare collega Marjolijn Smith.

In gedachten zijn wij bij haar familie en vrienden.
Condoleance toevoegen X sluiten
Uw naam:

Uw email (wordt niet gepubliceerd):


Gedenktekst:
 annuleren
Wilt u een SMS ontvangen direct als er een nieuw nationaal register geopend wordt? Stuur dan CONDO AAN naar 3010

We versturen nooit meer dan 5 berichten per week. Deze abonnementsdienst kost 25 cent per ontvangen bericht. U kunt zich afmelden door CONDO STOP te sms-en naar 3010.
< Vorige         21 t/m 21 van 21
Afscheid van onze lieve collega Marjolijn.

Ongeveer een jaar geleden ben ik haar leidinggevende geworden en we hadden regelmatig contact. Vaak via WhatsApp, zo nu en dan belde ik haar en een paar keer heb ik haar thuis bezocht. Ik kende haar als een sterke vrouw die niet snel opgaf en altijd positief probeerde te zijn.

Toen ik begin januari bij haar was, was ze positief en we spraken af dat ze weer een aantal uren zou gaan werken, eerst stalen op kaarten plakken.
Eind februari gaf ze aan dat ze wel weer wilde proberen om voor Handid een aantal uur te gaan plannen. Een afspraak met afdeling ICT werd gemaakt om haar wachtwoorden weer te vernieuwen zodat ze weer zou kunnen inloggen. Zo ver is het helaas niet gekomen.

Wat een onwerkelijk bericht ontvingen we. We zaten juist op het spoor om weer stappen voorwaarts te maken. En Marjolijn had daar zin in.

Begin januari vertelde ze mij: 'Heb ik die kanker overwonnen en dan word ik nu weer tegengehouden door COPD en het hoesten.'

Ook vertelde ze met tranen in haar ogen dat onlangs een vriendin van haar was overleden die ze had leren kennen tijdens de taxiritten naar therapie. Ze liet me lezen wat ze aan de nabestaanden van die kersverse vriendin heeft geschreven, wat een mooie herinneringen heeft ze aan die vrouw gehad. Samen soms lachend op weg naar de zoveelste therapie, elkaar opbeurend en ondanks alles positief proberen te blijven.

Ook Marjolijn laat mooie herinneringen na, met een collega heb ik er al een paar de revue laten passeren. Ik ga haar missen, andere collega's ook, maar degenen die dicht om haar heen staan nog ontelbaar veel meer. Vooral hen wil ik daarom veel sterkte wensen. 
Op 2 maart 2021
om 19:35 getekend door:
R.e.i.n.a.r.d. .S.c.h.r.e.u.r.s.
Dit is niet ok
< Vorige        1 2 
Dit register is aangemaakt door:
Maartje Leerkes-Kuipers
op 2 maart 2021
en blijft zichtbaar tot:
2 mei 2021
Contact met beheerder >
Contact met Maartje Leerkes-Kuipers:


  annuleren

Register verlengen >
Een blijvende herinnering aan:

Marjolijn Smith

U kunt van dit register en de toegevoegde condoleances zelf een boekje maken en laten drukken. Meer info >

Nieuw boekje maken >
Hou me op de hoogte
Wilt u op de hoogte gehouden worden als er nieuwe (nationale) registers geopend worden? Condoleance.nl biedt verschillende mogelijkheden om op de hoogte te blijven, zoals e-mail, Twitter en SMS. Foto